Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@13:00:24 GMT

چرا پل صدر دو طبقه شد؟

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۷۴۶۲۰

چرا پل صدر دو طبقه شد؟

خبرگزاري آريا - معاون فني و عمراني شهرداري تهران گفت: در حال حاضر عمده ترين انتقاداتي که به پل صدر مطرح مي شود، به تعريف اين پروژه و بحث دو طبقه بودن آن است؛ اساسا چرا بايد صدر دو طبقه مي شد؟ ما در شرايطي هستيم که بسياري از کشورهاي دنيا، درحال بستن اتوبان هاي بتني دو طبقه خود هستند. حال ما در انتهاي اين تجربه جهاني، دوباره تجربه جديدي را آفريديم که اگر آن فرايندهاي اصولي به درستي طي مي شد، هيچگاه دچار اين مشکلات نمي شديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پيروز حناچي در گفت وگو با خبرنگار شهرنوشت، در خصوص نگاه جديد معاونت فني و عمراني شهرداري تهران به پروژه هاي شهري گفت: ما در دوره جديد معاونت فني و عمراني در ابتداي کار خود يک سوال را مطرح کرده و آن را به عنوان اصلي ترين رسالت خود قرار داديم؛ اين که در عين انجام فعاليت هاي عمراني و مهندسي، چگونه شهر را زيبا بيآفرينيم.
وي با اشاره به اينکه براي عمل به اين رسالت، بايد به کيفيت پروژه هايي که در شهر انجام مي شود، دقت و تلاش بسيار زيادي کرد، گفت: کيفيت پروژه ها در شهر اتفاقي نيست؛ کيفيت يک فرآيند است که از تعريف صورت مسئله آغاز شده و به بکارگيري کارفرماي فهيم، مشاور با سواد و پيمانکار خوب براي اجرا، بهره برداري و نگه داري صحيح پروژه ها ختم مي شود. بنابراين اگر به مولفه هاي اين فرآيند به درستي توجه شود، آن زمان قابل دفاع خواهد بود.
معاون فني و عمراني شهرداري تهران در بخش ديگري از اظهارات خود با اشاره به تاثير خرد جمعي در کيفيت پروژه هاي شهري، تصريح کرد: اگر پروژه هايي که در شهر جنبه کيفي دارند، مورد محک خرد جمعي تخصصي قرار گيرند، آنگاه به هدف خود دست يافته ايم. به طور مثال در خصوص مسابقه معماري که براي اجرا و طراحي پل طبيعت برگزار شد، فرآيندي طي شد که در آن بهترين پل سازان ايران در آن شرکت کردند.
وي در ادامه افزود: اتفاقا فرد و شرکتي در اين مسابقه پيروز شد که تجربه زيادي در پل سازي نداشت، اما به دليل اينکه اين فرآيند سبب شده بود که از خرد جمعي استفاده شود، نتيجه آن به اين پروژه قابل قبول ختم شد.
حناچي خاطرنشان کرد: در واقع اين فرآيند سبب شد که خرد جمعي که يک پيمانکاران مناسب براي اجرا و يک کارفرماي فهيم براي هدايت پروژه انتخاب شود. حال تصور کنيد که اگر هرکدام از اين فرآيندها حذف مي شد، حال و روز اين پروژه به چه روزي مي افتاد. به طور مثال اگر از يک مشاور خود استفاده نمي کردند، يا پيمانکار فهيمي را براي هدايت آن انتخاب نمي کردند، مطمئن باشيد که پل طبيعت با مشکلات جدي روبرو مي شود.
وي با اشاره به اينکه درحال حاضر ما با کمبود پيمانکاران متخصص روبرو هستيم، گفت: الان پيمانکاري که يک ساختمان مسکوني يا مسجد را مي سازد، پروژه هاي پل سازي را هم در دست مي گيرد.
معاون فني و عمراني شهرداري تهران ادامه داد: نکته مثبتي که مي توان به آن اشاره کرد، اين است که نظام فني و اجرايي کشور همه پيمانکاران صاحب صلاحيت را شناسايي و رتبه بندي کرده و حدود صلاحيت شان را نيز مشخص کرده است. در عين حال نظام و فني اجرايي که ما در داخل شهرداري داريم هم به صورت مجزا اين ارزيابي ها را مورد توجه قرار داده، اما مسئله اصلي اين است که ما بايد اين فرآيندها را طي کرده و خودمان هم به آن عمل کنيم. در نتيجه، عمل به آيتم ها و فرآيندهاي موجود، پروژه هاي قابل قبولي را به دنبال خواهد داشت.
حناچي در توضيح عمل به فرآيندها و آيتم هاي موجود، به پروژه پل صدر اشاره کرد و گفت: در مقابل پل طبيعت که تمامي فرآيندها را طي کرد و به نتيجه مطلوب رسيد، ما شاهد پل صدر هستيم؛ اگر در اجراي پل صدر به خرد جمعي رجوع و پروسه ها و فرآيندهاي ياد شده را طي مي شد، شايد با نتيجه کاملا متفاوت روبرو بوديم.
وي با بيان اينکه در حال حاضر عمده ترين انتقاداتي که به اين پل مطرح مي شود به تعريف اين پروژه و بحث دو طبقه بودن آن وارد است، خاطر نشان کرد: اساسا چرا بايد صدر دو طبقه مي شد؟ ما در شرايطي هستيم که بسياري از کشورهاي دنيا، درحال بستن اتوبان هاي بتني دو طبقه خود هستند. حال ما در انتهاي اين تجربه جهاني، دوباره تجربه جديدي را آفريديم که اگر آن فرايندي که پيش از اين اشاره شد، به درستي طي مي شد، هيچگاه دچار اين مشکلات نمي شديم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۴۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ اکرم فرهادی اظهار داشت: طرح توسعه بیمارستان گنجی برازجان در دو طبقه و به وسعت ۱۲۰۰ مترمربع با اعتباری بیش از ۳۵ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در حال اجراست.

وی افزود: طرح اقامتگاه ۱۶ واحدی بیمارستان نیز در ۴ طبقه و به وسعت ۱۳۰۰ مترمربع با اعتباری بیش از ۲۲ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۶۲ درصد و طرح تصفیه‌خانه فاضلاب بیمارستان نیز با اعتباری بیش از ۵ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال ساخت است.

دیگر خبرها

  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • باشگاه استقلال پلمب شد
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • چنار ۸۰ ساله‌ای که در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم