Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@14:04:54 GMT

آیا پل صدر باید 2 طبقه می‌شد؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۷۴۵۱

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: در حال حاضر عمده‌ترین انتقاداتی که به پل صدر مطرح می‌شود، به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن است؛ اساسا چرا باید صدر دو طبقه می‌شد؟ ما در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا، درحال بستن اتوبان‌های بتنی دو طبقه خود هستند. ناطقان: پیروز حناچی در خصوص نگاه جدید معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران به پروژه‌های شهری گفت: ما در دوره جدید معاونت فنی و عمرانی در ابتدای کار خود یک سوال را مطرح کرده و آن را به عنوان اصلی‌ترین رسالت خود قرار دادیم؛ این که در عین انجام فعالیت‌های عمرانی و مهندسی، چگونه شهر را زیبا بیآفرینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه برای عمل به این رسالت، باید به کیفیت پروژه‌هایی که در شهر انجام می شود، دقت و تلاش بسیار زیادی کرد، گفت: کیفیت پروژه ها در شهر اتفاقی نیست؛ کیفیت یک فرآیند است که از تعریف صورت مسئله آغاز شده و به بکارگیری کارفرمای فهیم، مشاور با سواد و پیمانکار خوب برای اجرا، بهره‌برداری و نگهداری صحیح پروژه ها ختم می شود. بنابراین اگر به مولفه های این فرآیند به درستی توجه شود، آن زمان قابل دفاع خواهد بود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به تاثیر خرد جمعی در کیفیت پروژه‌های شهری، تصریح کرد: اگر پروژه هایی که در شهر جنبه کیفی دارند، مورد محک خرد جمعی تخصصی قرار گیرند، آنگاه به هدف خود دست یافته ایم. به طور مثال در خصوص مسابقه معماری که برای اجرا و طراحی پل طبیعت برگزار شد، فرآیندی طی شد که در آن بهترین پل سازان ایران در آن شرکت کردند.
وی در ادامه افزود: اتفاقا فرد و شرکتی در این مسابقه پیروز شد که تجربه زیادی در پل سازی نداشت، اما به دلیل اینکه این فرآیند سبب شده بود که از خرد جمعی استفاده شود، نتیجه آن به این پروژه قابل قبول ختم شد.
حناچی خاطرنشان کرد: در واقع این فرآیند سبب شد که خرد جمعی که یک پیمانکاران مناسب برای اجرا و یک کارفرمای فهیم برای هدایت پروژه انتخاب شود. حال تصور کنید که اگر هر کدام از این فرآیندها حذف می‌شد، حال و روز این پروژه به چه روزی می‌افتاد. به طور مثال اگر از یک مشاور خود استفاده نمی‌کردند، یا پیمانکار فهیمی را برای هدایت آن انتخاب نمی‌کردند، مطمئن باشید که پل طبیعت با مشکلات جدی روبرو می شود.
وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ما با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم، گفت: الان پیمانکاری که یک ساختمان مسکونی یا مسجد را می‌سازد، پروژه های پل سازی را هم در دست می گیرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: نکته مثبتی که می‌توان به آن اشاره کرد، این است که نظام فنی و اجرایی کشور همه پیمانکاران صاحب صلاحیت را شناسایی و رتبه بندی کرده و حدود صلاحیت‌شان را نیز مشخص کرده است. در عین حال نظام و فنی اجرایی که ما در داخل شهرداری داریم هم به صورت مجزا این ارزیابی‌ها را مورد توجه قرار داده، اما مسئله اصلی این است که ما باید این فرآیندها را طی کرده و خودمان هم به آن عمل کنیم. در نتیجه، عمل به آیتم‌ها و فرآیندهای موجود، پروژه‌های قابل قبولی را به دنبال خواهد داشت.
حناچی در توضیح عمل به فرآیندها و آیتم های موجود، به پروژه پل صدر اشاره کرد و گفت: در مقابل پل طبیعت که تمامی فرآیندها را طی کرد و به نتیجه مطلوب رسید، ما شاهد پل صدر هستیم؛ اگر در اجرای پل صدر به خرد جمعی رجوع و پروسه ها و فرآیندهای یاد شده طی می شد، شاید با نتیجه کاملا متفاوت روبرو بودیم.
براساس گزارش شهرنوشت، وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده‌ترین انتقاداتی که به این پل مطرح می شود به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن وارد است، خاطر نشان کرد: اساسا چرا باید صدر دو طبقه می شد؟ ما در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا، درحال بستن اتوبان های بتنی دو طبقه خود هستند. حال ما در انتهای این تجربه جهانی، دوباره تجربه جدیدی را آفریدیم که اگر آن فرایندی که پیش از این اشاره شد، به درستی طی می شد، هیچگاه دچار این مشکلات نمی شدیم.
منبع: ایسنا برچسب ها: شهرداری تهران ، پل صدر ، پل طبیعت

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا

لندن قرار است میزبان کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی بریتانیا باشد که در زمینی به مساحت دو هکتار بنا خواهد شد و محیط بس‌روح اطراف خود را به فضایی سبز و پرجنب‌وجوش تبدیل خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک استودیوی معماری بریتانیایی موفق به دریافت مجوزهای برنامه‌ریزی برای توسعه کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در زمینی به مساحت دو هکتار در منطقه بنک‌ساید لندن شده است. سازندگان آن قصد دارند اولین کسانی باشند که به رتبه طلایی گواهی‌نامه WELL Community دست پیدا می‌کنند که چارچوبی برای نظارت بر ویژگی‌هایی مرتبط با سلامت و رفاه ساکنان است. این پروژه خانه‌های جدید، دفاتر، خرده‌فروشی و طیف وسیعی از امکانات فرهنگی و اجتماعی را فراهم می‌کند تا این مکان بی‌روح را به زندگی بازگرداند.

لندن، میزبان کربن‌صفرترین ساختمان بریتانیا

ساختمان جدید صد درصد الکتریکی شامل دو بلوک مسکونی ۲۲ و ۴۰ طبقه دارای ۴۰۰ خانه که ۴۰ درصد آن مسکن‌ارزان قیمت است و یک آسمان‌خراش اداری ۴۵ طبقه خواهد بود و در کل عمر خود کمترین میزان انتشار کربن را در میان ساختمان‌های بلند لندن خواهد داشت. آسمان‌خراش نیز شامل دفاتری اداری خواهد بود که با نور طبیعی روشن می‌شوند و در هر طبقه به تراس‌های بیرونی دسترسی دارند.

سازندگان در نظر دارند این بخش اداری دارای سطحی منعطف برای افزایش طول عمر و تراس‌های سبز آبشاری باشد که به محیط کاری بعدی اجتماعی می‌بخشد. ساختمان یادشده همچنین دارای پمپ‌های حرارتی زمینی خواهد بود که ۹۵ درصد از نیازهای گرمایشی بنا را تأمین می‌کند.

ساختمان‌ها با نوارهایی از روکش‌های سفالی‌رنگ تزئین خواهد شد که روی نماهای لعاب‌دار آسمان‌خراش به‌صورت عمودی و روی بلوک‌های مسکونی به‌صورت افقی اجرا می‌شود.

ساختمان کربن‌صفر جدید لندن فضای کار و اتاق‌های اجتماعات مقرون‌به‌صرفه برای جامعه محلی، مناطق بازی برای کودکان و یک میدان عمومی در مرکز توسعه با مناطق خرید و غذاخوری ارائه می‌دهد.

سازندگان همچنین قصد دارند تنوع زیستی را در این ساختمان تا ۱۵۰ درصد از طریق روش‌های مختلف از جمله کاشت حدود ۱۰۰ درخت افزایش دهند و ساختمان جدید را به یک مرکز کاری و زندگی پررونق تبدیل کنند که به جامعه محلی متصل است و سعی دارد بافت شهری را ارتقا دهد.

فضاهای عمومی جدید و پر جنب‌وجودی نیز در طراحی این بنا در نظر گرفته شده است که با یک مسیر دوچرخه‌سواری و تعدادی از وسایل حمل‌ونقل عمومی برای تشویق سفرهای بدون ماشین به هم متصل خواهند شد.

کد خبر 750241

دیگر خبرها

  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • باشگاه استقلال پلمب شد
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • چنار ۸۰ ساله‌ای که در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم