Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@11:20:24 GMT

با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۰۰۷۴

با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: در حال حاضر عمده ترین انتقاداتی که به پل صدر مطرح می شود، به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن است؛ اساسا چرا باید صدر دو طبقه می شد؟ ما در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا، درحال بستن اتوبان‌های بتنی دو طبقه خود هستند.

به گزارش ایسنا پیروز حناچی با اشاره به دو طبقه بودن پل صدر اظهارکرد: در انتهای این تجربه جهانی (اتوبان‌های بتنی دوطبقه) دوباره تجربه جدیدی را آفریدیم که اگر آن فرایندهای اصولی به درستی طی می شد، هیچگاه دچار این مشکلات نمی‌شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص نگاه جدید معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران به پروژه‌های شهری گفت: ما در دوره جدید معاونت فنی و عمرانی در ابتدای کار خود یک سوال را مطرح کرده‌ایم و آن را به عنوان اصلی ترین رسالت خود قرار دادیم؛ این که در عین انجام فعالیت‌های عمرانی و مهندسی چگونه شهر را زیبا بیافرینیم.

وی با اشاره به اینکه برای عمل به این رسالت باید به کیفیت پروژه‌هایی که در شهر انجام می شود، دقت بسیار زیادی کرد،اظهارکرد: کیفیت پروژه‌ها در شهر اتفاقی نیست. کیفیت یک فرآیند است که از تعریف صورت مسئله آغاز و به به‌کارگیری کارفرمای فهیم، مشاور با سواد و پیمانکار خوب برای اجرا، بهره برداری و نگهداری صحیح پروژه‌ها ختم می‌شود. بنابراین اگر به مولفه‌های این فرآیند به درستی توجه شود، آن زمان قابل دفاع خواهد بود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به تاثیر خرد جمعی بر کیفیت پروژه‌های شهری تصریح کرد: اگر پروژه‌هایی که در شهر جنبه کیفی دارند، مورد محک خرد جمعی تخصصی قرار گیرند، آنگاه به هدف خود دست یافته‌ایم. به طور مثال در خصوص مسابقه معماری که برای اجرا و طراحی پل طبیعت برگزار شد، فرآیندی طی شد که در آن بهترین پل سازان ایران شرکت کردند.

وی افزود: اتفاقا فرد و شرکتی در این مسابقه پیروز شد که تجربه زیادی در پل‌سازی نداشت اما به دلیل اینکه این فرآیند سبب شده بود که از خرد جمعی استفاده شود، نتیجه آن به این پروژه قابل قبول ختم شد.

حناچی خاطرنشان کرد: در واقع این فرآیند سبب شد که یک پیمانکار مناسب برای اجرا و یک کارفرمای فهیم برای هدایت پروژه انتخاب شود. حال تصور کنید که اگر هرکدام از این فرآیندها حذف می‌شد،این پروژه به چه روزی می افتاد؟ به طور مثال اگر از یک مشاور خوب استفاده یا پیمانکار فهیمی را برای هدایت آن انتخاب نمی کردند، مطمئن باشید که پل طبیعت با مشکلات جدی روبرو می‌شد.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ما با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم، گفت: الان پیمانکاری که یک ساختمان مسکونی یا مسجد را می‌سازد، پروژه‌های پل‌سازی را هم در دست می گیرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: نکته مثبت این است که نظام فنی و اجرایی کشور همه پیمانکاران صاحب صلاحیت را شناسایی و رتبه‌بندی و حدود صلاحیت‌شان را مشخص کرده است. در عین حال نظام و فنی اجرایی که ما داخل شهرداری داریم هم به صورت مجزا این ارزیابی‌ها را مورد توجه قرار داده، اما مسئله اصلی این است که ما باید این فرآیندها را طی و خودمان هم به آن عمل کنیم. در نتیجه، عمل به آیتم‌ها و فرآیندهای موجود، پروژه‌ای قابل قبولی را به دنبال خواهد داشت.

حناچی در توضیح عمل به فرآیندها و آیتم‌های موجود به پروژه پل صدر اشاره کرد و گفت: در مقابل پل طبیعت که تمامی فرآیندها را طی کرد و به نتیجه مطلوب رسید، ما شاهد پل صدر هستیم؛ اگر در اجرای پل صدر به خرد جمعی رجوع و پروسه‌ها و فرآیندهای یاد شده طی می‌شد، شاید با نتیجه کاملا متفاوتی روبرو بودیم.

به گزارش شهرنوشت ،وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده‌ترین انتقاداتی که درباره این پل مطرح می شود به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن وارد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود

نماینده مردم اهواز، کارون، حمدیه و باوی، گفت: انتطارمان از روند اجرایی پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر در حال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجتبی یوسفی در حاشیه بازدید از تصفیه‌خانه آب آشامیدنی شهدای جنگیه که امروز انجام شد، اظهار داشت: برای مشکل تامین آب شرب کوت عبدلله و روستاهای اطراف در  فاز بلند مدت بحث احداث تصفیه خانه کوت امیر  مشکل تامین آب شرب شهرستان کارون و حتی بخش‌هایی از شهرستان اهواز همچنون مهدیس، مشعلی و آخر آسفالت را در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: در کوتاه مدت نیز از امروز بحث اصلاح و تقویت ایستگاه ایستگاه پمپاژ شهدای جنگیه و همچنین شروع به کار احداث یک هزار و 500 متر خط لوله  برای حل مشکلات آب کوت سید صالح، کوت نواصر، جنگیه و هادی آباد آغاز می شود و تامین آب شهر کوت عبدالله و روستاها از دومسیر تصفیه خانه شهر کوت عبدالله و این خط یک هزار و 500 متری خواهد بود. 

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمدیه بیان کرد:انتظار میرود که ظرف دوماه آینده این پروژه خط لوله انتقال آب قبل از تنش آبی تابستان به اتمام برسد همچنین پروژه‌های کلان و اساسی نیز در حوزه آب در سطح ملی در حال پیگیری  برای تزریق اعتبار هستند. 

همچنین صابر علیدادی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان نیز که در این بازدید حضور داشت اظهار کرد: در راستای تامین آب پایدار از لحاظ کمی و کیفی در شهرستان کارون و روستاهای اطراف برای کوتاه مدت در کوت نواصر، کوت سید صالح، پروژه ای شامل یک هزار و 500 متر خط انتقال آب، احداث ایستگاه پمپاژ و اورهال فیلتراسیون تاسیسات برای تامین آب و بهبود کیفیت آن تعریف شده است. 

وی در ادامه افزود: این پروژه خط لوله علاوه بر آبگیر آب حیات، کارون و صنایع فولاد با چهارمین محل برای تامین آب شهرستان کارون برای میان مدت است . 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به پروژه بلند مدت پایدار سازی تامین آب شرب اهواز خاطر نشان کرد: تکمیل طرح غدیر در شهرستان اهواز و تصفیه خانه مهم کوت امیر برای کل شهر اهواز،کارون،باوی و حمدیه از اهداف بلند مدت است.

نماینده مردم اهواز، کارون، حمدیه و باوی گفت: انتطارمان از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر درحال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم. 

همچنین در ادامه مجتبی یوسفی در آیین بهره‌برداری از باند دوم و روشنایی پل هادی آباد به جنگیه شهرستان اهواز که امروز انجام شد اظهار داشت: اگر پروژه ای به ثمر می نشیند قطعا نتیجه تلاش مهندسان و کارگران در سراسر کشور است همچنین اگر مطالبه و کار خوبی در حوزه‌های عمرانی در حال انجام است ثمره نقش مردم و شوراهای شهر و روستا که نماد دموکراسی و همراهی مردم  است.

وی ادامه داد: باید تلاشمان را با همدلی در امور بیشتر کرده و از ظرفیت‌های ملی استفاده کنیم و در زمینه جذب اعتبارات فعال عمل کنیم.

نماینده مردم اهواز،کارون،حمیدیه و باوی با اشاره به بلاتکلیفی این پروژه در حدود بیش از 4 سال افزود: تعریض و اتمام کار این پل در شش ماه و با اعتبار ده میلیارد تومان صورت پذیرفت و به این معنی است که اگر در وضع موجود اعتباردهی و افزایش هزینه‌ها تلاش و همت باشد، کارها شدنی هستند.

یوسفی ادامه داد: در سه سال اخیر بیش از 150 میلیارد تومان بودجه  از اعتبارات ملی در حوزه راهداری شهرستان کارون  برای تعریض و روکش راه‌ها تخصیص یافت و این موضوع در حالی  است که در سال 99 کلیه اعتبارات در حوزه راه کمتر از 30 میلیارد تومان بوده است‌. با همدلی و برادری پروژه‌ها در حوزه راه روستایی ، ایمن سازی و تعریض آنها اقدامات خوبی انجام شود

وی با بیان اینکه روند اجرای برخی پروژه‌های عمرانی در استان، کند است خاطر نشان کرد: انتطارمان از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر درحال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم. انتظار این است که پروژه‌ها به سر انجام برسند و سرعت کار افزایش یابد و در این راستا با کم کاری هیچ مدیری مماشات نخواهد شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در انتها در خصوص وضعیت آب و فاضلاب گفت: اگر چه در این راستا، عقب افتادگی چندین ساله ای وجود دارد اما کارهای خوبی در حال انجام است و همگی در حال تلاش هستندف اما همچنان کارهای زیادی در این خصوص وجود دارد.

انتهای پیام/735/

دیگر خبرها

  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان