Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: اگر کسی از خودش مایه و آبرو نگذارد امکان حرکت کردن یک قدم به جلو وجود ندارد، این از مشکلات امروز جامعه ما است و یکی از علل تاریخی عقب‌ماندگی در این سرزمین نیز ریشه در همین موضوع دارد به گزارش جهان نيوز؛ محمد باقر قالیباف، شهردار تهران عصر امروز طی سخنانی در آئین افتتاح موزه خوشنویسی که در محل خانه تاریخی فولادوند برگزار شد، اظهار داشت: در نیمه دوم سال 84 که تازه توفیق خدمت در شهرداری تهران را پیدا کرده بودم عرض کردم که ما در شهر تهران یک هدف بیشتر نداریم و آن هم ارتقای کیفیت زندگی در بعد مادی و معنوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان روز نیز عرض کردم که رویکرد ما رویکرد فرهنگی و اجتماعی است.
وی گفت: در آن روز مصمم بر ساختار محله محوری و مشارکت معنی دار مردم تاکید کردم تا این هدف محقق شود. همچنین گفتم وظیفه ما آگاهی بخشی به مردم است چرا که معتقد هستیم مهم‌ترین و اصلیترین وظیفه نظام اسلامی که هیچ گاه نباید به فراموشی سپرده شود، آگاهی بخشی به افراد جامعه است. سوال شد چه چیزی را آگاهی بخشی کنیم؟ مردم باید به حقوق خود آشنا شوند تا بتوانند حق خود را مطالبه کنند. اولین خاصیت این آگاهی بخشی نیز این است کسی که بتواند حقوق خودش را مطالبه کند، ناخودآگاه به وظیفه خودش هم آشنا می شود و می فهمد وظیفه ای هم بر دوش دارد.

شهردار تهران بیان داشت: اگر شهروندی توانست به درستی حق خودش را مطالبه کند و در خلال این مطالبه گری به وظیفه خودش هم آشنا شود، اولین اتفاقی که خواهد افتاد این است که اعتماد به عنوان مهمترین سرمایه اجتماعی در آن خانواده، محله، شهر و کشور شکل می گیرد. اعتماد آن چیزی است که امروز شرایط خوبی در کشور ندارد.

قالیباف در ادامه افزود: اگر اعتماد اتفاق افتاد بزرگترین گام برای پیشرفت و ارتقای کیفیت زندگی رخ می دهد و آن مشارکت معنی دار مردم برای حل مشکلات شهر و جامعه آن ها است. در حقیقت مسیر ارتقای کیفیت زندگی از بعد مادی و معنوی از این رهگذر می گذرد.
وی در بخش دیگری از خود به مشکلات ساختاری در مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: شهرداری ها در ایران با بسیاری از کشورهای دیگر فارغ از گونه حکومت آنها شامل فدرال، متمرکز، جمهوری، پادشاهی و ... متفاوت است. شهرداری ها در حوزه دولت های محلی عمدتا یک نهاد عمومی هستند که در همه شئونات زندگی مردم مسئولیت دارند اما متاسفانه در کشور ما اینگونه نیست.

شهردار تهران افزود: همین الان اگر به وظایف شهرداری نگاه کنیم این کار ما برای راه اندازی موزه خوشنویسی یا همه اتفاقات دیگری که در این عرصه افتاده به روایتی کار ما قانونی نیست. البته فردا می گویند قالیباف گفت هر کاری ما انجام دادیم غیر قانونی است و به قبل و بعد سخن من کاری ندارند! ما با وجود این مشکلات ساختاری می خواهیم به سمت ارتقای کیفیت زندگی برویم. تازه هنوز مسایل سیاسی در این موضوع دخالت ندارد.

وی در ادامه به شاخصه های نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: اگر بگوییم فلسفه نظام اسلامی آگاهی بخشی است، در یک جامعه اسلامی نباید فقر و تکاثر داشته باشیم و در مقابل باید تعلیم و تکریم را داشته باشیم. امروز با این شاخص ها ارزیابی کنیم که در کجا قرار گرفته ایم؟
قالیباف خاطر نشان ساخت: حال بنده و امثال بنده به عنوان یک خدمتگذار با چه کارکرد ها، عملکرد ها و کار ویژه هایی می توانیم این شاخصه ها و آن اهداف را محقق کنیم؟ همین‌طور از چه مسیری می توانیم به این اهداف دست پیدا کنیم؟ حدود هفت سال قبل در جمع گروهی از صاحب نظران به این موضوع پرداختیم که ای کاش همه بخش های ما شامل حوزه اقتصاد، مسایل فرهنگی، اجتماعی و هنری در جامعه حول این موضوع حرکت می کردیم که استقلال هر جامعه بستگی به مولد بودن آن دارد. از این رو یک جامعه باید بتواند قدرت، ثروت، معرفت و منزلت تولید کند.
وی در ادامه به تبیین کار ویژه حکومت و دولت ها پرداخت و گفت: این نظام عریض و طویل بروکراسی و این نظام سنگین اداری و اجرایی کشور چه فعالیت هایی می خواهد انجام دهد؟ آنقدر برنامه اول تا ششم توسعه و برنامه سالیانه داشتیم و هر سالی که می گذرد چه کار می خواهیم بکنیم؟ به نظر من ما یک کار ویژه بیشتر نداریم و آن این است که بتوانیم این چهار عنصر قدرت، ثروت، معرفت و منزلت را به درستی به هم تبدیل کنیم. این شاخص نظام های اداری ما درباره نهاد های مدنی، مردم و عمومی و خصوصی است، یعنی اینکه ببینیم چطور می توانیم به درستی منزلت را تبدیل به ثروت و قدرت کنیم و یا در مقابل چطور معرفت به ثروت و قدرت تبدیل می شود؟

شهردار تهران تصریح کرد: آن چیزی که بیشتر در جامعه با آن آشنا هستیم تبدیل شدن ثروت به قدرت و قدرت به ثروت است که ای کاش این اتفاق از مسیر درستی باشد ولی بعضا از مسیر نادرست صورت می گیرد. آن چیزی که در حداقل ها و بعضا غیر ممکن است تبدیل شدن منزلت به قدرت است. چقدر چهره‌های شناخته شده از سرمایه های بزرگ کشور را داریم که برای حداقل های زندگی روزمره خود دچار مشکل هستند؟ هرگز نمی توانید این منزلت را به ثروت تبدیل کنید تا حداقل نیازهای او را تامین کند؛ از این رو مشخص می شود مسیر حرکت ما مسیر درستی نیست.

وی افزود: حتی ثروتمندان برای اینکه منزلت اجتماعی پیدا کنند نیز مسیر انحرافی را طی می کنند و خط تکاثر را می روند تا در جامعه نشان دهند کسی هستند؛ این در حالی است که بسیاری از مسیرهای بهتر هم وجود دارد تا این اتفاق بیفتد.

قالیباف ادامه داد: دولت هایی موفق هستند که این کار ویژه ها را به درستی به هم تبدیل کنند؛ در واقع اگر محور پیشرفت و توسعه همین رویکرد اجتماعی و فرهنگی باشد ما را کفایت می کند.

وی در ادامه به تاثیرات حرکت اجتماعی و فرهنگی در شهر اشاره کرد و گفت: کلیه اقتصاددانان از همه گرایش های سیاسی و سلیقه ها بر اساس شاخص های اقتصادی اتفاق نظر دارند که بخش مسکن در دهه گذشته رشد منفی داشته است؛ الان می‌گویند رشد اقتصادی مثبت شده است اما در حوزه مسکن رشد اقتصادی ما هنوز منفی است و همه این اتفاق نظر را دارند که رشد مسکن از منفی 10 به بالا است. در این میان اگر ارتقای کیفیت زندگی بر اساس حوزه فرهنگی و اجتماعی مسیر حرکت خودش را طی کند چه اتفاقی می افتد؟ اگر به شاخص های بانک مرکزی در سال 94 و 95 در شهر تهران نگاه کنید این شاخص ها نشان می دهد منطقه 12 ما دارای رشد مثبت بوده است.

وی گفت: هویت تاریخی، ملی، مذهبی ما در تهران در منطقه 12 و محدوده حصار ناصری خلاصه شده است اما بدترین شرایط در 50 سال گذشته در این منطقه رخ داده؛ یعنی در 50 سال گذشته همیشه مرکز شهر ما که مرکز هویتی ما بوده روز به روز از بین رفته و حاشیه و اطراف شهر توسعه پیدا کرده است. با وجود این شرایط بود که حدود شش سال قبل طرحی در شورای شهر با رویکرد اجتماعی و فرهنگی برای ارتقای کیفیت زندگی در منطقه 12 ارایه دادیم که در آن زمان با مخالفت های جدی روبرو شد و فراز و نشیب های زیادی را طی کرد اما به هر حال آن را تصویب کردند و ما با شدت و با تلاش مضاعف به این موضوع پرداختیم.

قالیباف با اشاره به نقش اهالی فرهنگی و هنر در ارتقای کیفیت زندگی، گفت: اگر روزنامه های سه چهار سال قبل را نگاه کنید ، شاهد هستید که در آن زمان ما آماج حرف ها قرار گرفتیم اما صبر کردیم چرا که منطقه 12 دارای انبارها، آسیب های اجتماعی، مسایل انضباط شهری و مشکلات زیادی بود اما امروز در شاخص های بانک مرکزی در شهر تهران تنها منطقه ای که رشد مثبت دو رقمی در حوزه مسکن داشته منطقه 12 بوده است. این اتفاق در سال هایی رخ داده است که همه بخش مسکن در کشور و خصوصا تهران رشد منفی دارند. این اتفاق به خاطر رویکرد اجتماعی و فرهنگی و توجه به همان آگاهی بخشی است.

وی در ادامه ابراز داشت: بزرگان می گویند خانه ها انسان ها را می سازند و انسان ها خانه ها را می سازند. اینجا است که تاکید می کنیم هم سازه و هم کارکرد مهم است. اگر سازه مبنای رویکردی درستی داشته باشد به نتیجه درستی هم منتج می شود.

شهردار تهران در ادامه با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در حوزه میراث فرهنگی پایتخت، تصریح کرد: بدانید شهرداری تهران هیچ وظیفه قانونی درباره مسایل میراثی ندارد ولی امروز بزرگترین دغدغه ما همین مسایل میراثی است. گاهی اوقات نیازمند اصلاح هستیم و به بیان برخی به بزک کردن هم نیازمند هستیم. اگر عکس‌ها و تصاویر دو سال قبل خیابان انقلاب از چهار راه ولی عصر تا میدان انقلاب به عنوان راسته فرهنگی را نگاه کنید و با امروز مقایسه کنید شاهد هستید چه تغییری رخ داده است اما اصلاح آن نماها، بزک کردن نیست بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. در مقابل کارهای ماندگاری نیز تا کنون اتفاق افتاده است.

وی افزود: فکر می کنید اینکه خودرو به مرکز شهر، خیابان باب همایون و ناصر خسرو نرود تصمیم راحتی بود؟ این تصمیمات توانست شهر و مرکز شهر را در حین اینکه رشد اقتصادی منفی بود، تبدیل به رشد مثبت کند.

شهردار تهران عنوان کرد: طبیعتا ساخت و سازها و معماری درست در کنار طراحی و سازه درست و زیبا و توجه به فرهنگ گذشته ایرانی و اسلامی نیز کمک می کند که این اتفاق ها بیفتد. امروز ده ها ساختمان را می توانیم نام ببریم که این اتفاق ها در آن رخ داده و یک نمونه آن در خانه تاریخی فولادوند و موزه خوشنویسی است.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: من هرگز در طول 12 سال گذشته یک لحظه از موضوعات فرهنگی و اجتماعی در بعد توسعه های زیر ساختی غفلت نکردم و همه همکاران من به کمک خرد جمعی در این مسیر تلاش کردیم؛ در نتیجه امروز شاخصه ها روشن است و نشان می دهد که اقتصاد سینما تکان خورده است. در این زمینه رشد صندلی های سینما و همچنین سالن ها و صندلی های تئاتر از بعد کمی و کیفی در دهه گذشته را نگاه کنید و با گذشته مقایسه کنید.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در عرصه کتاب و کتابخوانی، گفت: از 70 کتابخانه در شهر تهران به بیش از 400 کتابخانه در این شهر رسیدیم که از یک کتابخانه محلی تا باغ کتابی که مقیاس جهانی دارد را شامل می شود. این اقدامات بر اساس اندیشه و برنامه مشخص صورت گرفته که چهارچوب های آن مورد اشاره قرار گرفت .

شهردار تهران تصریح کرد: الگوی منطقه 12 نشان می دهد که اگر می خواهیم توسعه پایدار و پیشرفت متوازنی داشته باشیم، مبنای ما باید مبنای فرهنگی و اجتماعی و مبتنی بر مشارکت مردم باشد؛ این اتفاق نیز هرگز از بالا به پائین امکان پذیر نیست بلکه باید از پائین به بالا این حرکت اتفاق بیفتد. حتی در موضوعات مهمی مثل اشتغال هم 80 درصد تولید شغل در بخش خصوصی و 20 درصد در دولت است. یعنی هویت اصلی مردم است و حرکت مردمی اساس کار ما قرار دارد.

قالیباف در ادامه تاکید کرد: اگر کارهای مفید و خدمتی در حرکت ما در این 12 سال گذشته بوده، انجام وظیفه کردیم اما بدون شک حتما خطاهایی هم داشتیم.

وی به برخی انتقادات صورت گرفته درباره پل صدر اشاره کرد و گفت: تنها از تاریخی که ما در تهران مسئولیت شهرداری را گرفتیم تا امروز تعداد خودروهای شهر به دو برابر تبدیل شده است. یعنی از نزدیک به دو میلیون خودرو امروز به بالغ بر 4 میلیون خودرو در این شهر رسیده ایم اما یک جای دیگری در جلسات کارشناسی می نشینیم و می گوییم باید رویکرد انسان محوری باشد، پیاده راه در اختیار انسان ها قرار گیرد و مهمترین عنصر انسان ها هستند. خوب یک تصمیم بگیریم و دیگر خودرو وارد شهر نکنیم! چند شهر را نام ببرم که قیمت پلاک ماشین از قیمت خودرو بیشتر است تا مردم خودرو نخرند؟

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: روزی که شهر تهران 30 کیلومتر مترو داشت، ما دو میلیون خودرو در این شهر داشتیم و روزی که 300 کیلومتر مترو دارد نیز 4 میلیون ماشین داریم. این یعنی چه؟ ما حتما ناگزیر هستیم بزرگراه بسازیم چون من مسئول این نیستیم که بگویم ماشین وارد شهر نشود. روزانه هزار تا هزار و 200 ماشین به این شهر اضافه می شود. به دنبال آن آلودگی هوا و بقیه مشکلات ایجاد می شود.

وی تاکید کرد: ما ناگزیر هستیم دو بزرگراه مهم یعنی اتوبان های صدر و بابایی و اتوبان نیایش ( آیت الله هاشمی رفسنجانی) را به هم متصل کنیم، در وسط این دو بزرگراه 7 کیلومتر قطع ارتباط بود یعنی اتوبان صدر به اتوبان مدرس می رسید و آنجا در بن‌بست قرار می گرفت و از آن طرف اتوبان نیایش در خیابان ولی عصر در بن بست قرار میگرفت و گزینه اول ما بدون شک تونل بود، از این رو یک بخشی را به صورت تونل اجرا کردیم، در ادامه امکان فنی برای ساخت تونل وجود داشت و امکان تعریض اتوبان هم فراهم نبود، گزینه نهایی ساخت پل بود.

قالیباف تاکید کرد: پل صدر از بعد معماری، فنی، مهندسی و اجرایی در دنیا جزو 10 سازه اول قرار گرفته است. البته وقتی سازه را نگاه می کنیم بعضی ها می گویند بتن را نگه داریم که نشان دهنده بخش مهندسی کار است و بخشی هم اعتقاد دارند باید سازه را زیبا کنیم. شخصا در این زمینه چهار جلسه با کارشناسان داخلی و خارجی برای زیباسازی پل صدر گذاشتم اما مجموعه کارشناس ها تا همین شش ماه قبل نتوانسته بودند به اتفاق نظری برسند. در نهایت مجموعه طراحی زیباسازی پل صدر قطعی شد که حتما این زیباسازی را اجرا می کنند تا این سازه هم زیبایی خودش را پیدا کند.

شهردار تهران عنوان داشت: انجام این کارها با پیچیدگی و سختی های زیادی همراه است اما با کمک شما است که می شود بر مشکلات فائق بیایم و این مسیر ارتقای کیفیت زندگی را با رویکرد اجتماعی و فرهنگی و با محوریت و نقش اصلی مردم طی کنیم.

وی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای راه اندازی موزه تئاتر در تهران نیز گفت: آقای عزت الله انتظامی همیشه پیگیر تئاتر نصر تهران بودند، این سالن مشکل مالکیتی و بحث های حقوقی زیادی داشت که حل و فصل شد. از این رو در 31 مرداد ماه قرارداد قطعی آنجا برای واگذاری به سازمان زیباسازی منعقد می شود تا ضمن احیای تئاتر نصر و این فضا به موزه تئاتر تبدیل شود. در کنار همین سالن تئاتر خانه اتحادیه نیز از سوی شهرداری خریداری و مرمت شد و و ان‌شالله در همین هفته شاهد خواهید بود که آنجا به چه مجموعه فاخری تبدیل شده است.

بر اساس این گزارش محمد باقر قالیباف در بخش ابتدایی سخنان خود وی ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران حوزه بازسازی سازه، کارشناسی و گروه های مختلف به منظور افتتاح موزه خوشنویسی، گفت: هیچ کاری نیست که انجام دهید و حاشیه ای بر آن ننویسند و نگویند؛ البته این حرف ها زیبنده ما نیست اما واقعیت تلخی است که وجود دارد. خود ما در شهرداری تهران باید به دستگاه های نظارتی پاسخ دهیم که این اسناد تقلبی هستند و شما پول بی خود می دهید اما یک مرجع رسمی می گوید اینجا سه برابر ارزش افزوده ایجاد کرده است! در این شرایط هیچ موقع قادر نیستیم این ها را با هم جمع کنیم.

وی گفت: اگر کسی از خودش مایه و آبرو نگذارد امکان حرکت کردن یک قدم به جلو وجود ندارد، این از مشکلات امروز جامعه ما است و یکی از علل تاریخی عقب ماندگی در این سرزمین نیز ریشه در همین موضوع دارد. با همه این سختی ها باید گامی به پیش برداشت. ای کاش این انرژی ها بهجای هدر رفتن در مسیر اصلاح جامعه و پیشرفت ما قرار گیرد.

قالیباف در پایان با اشاره به بهره برداری از موزه خوشنویسی نیز گفت: ما در شهرداری تهران برای اداره چنین مراکز و مجموعه هایی کمک خواهیم کرد اما همه عزیزان هنرمند باید اینجا را رونق دهند و تقویت کنند. از این به بعد نقش شما هنرمندان مهم است نه نقش مدیریت شهری چرا که نقش ما پشتیبانی خواهد بود. منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • بکوشیم بی‌جهت آبرو شخصی در جامعه را نریزیم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • حرکت دوباره مترو تهران - کرج
  • درویش: عالیشاه نباید آن حرکت را انجام می‌داد/اوسمار خودش خواست بعد از فضای بازی با سپاهان برنامه بدهد+فیلم
  • چرا بی‌بی‌سی آبرو و اعتبارش را به حراج گذاشت؟
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های